Lezing over Schaduwplanten door Pieter Nijhoff van Kwekerij Pieters Planten

G&B-Ledenavond 2 april locatie P. de Hooghflat, zaal op de 1e verdieping. Graag de hoofdingang gebruiken. Parkeren op het terrein alleen op plekken zonder nummer(bord) en verder langs de De Hooghlaan. Toegang voor leden gratis, niet-leden betalen € 5,00 incl. koffie/thee.

Zaal open 19.30, de lezing begint om 20.00 uur

Inhoud lezing:

Kwekerij Pieters Planten is een kwekerij met een groot assortiment bijzondere schaduwplanten. Pieter houdt een lezing over zijn liefde voor schaduwplanten. Schaduw wordt vaak gezien als een probleem, maar het geeft het juist mogelijkheden om allerlei fascinerende planten toe te passen. Pieter laat aan de hand van voorbeelden zien wat je allemaal kan doen met een stuk schaduwtuin. Naast bloemen worden ook bijzondere bladplanten benoemd. Juist door gebruik te maken van mooi blad ontstaan er een sfeervolle plekken in de tuin.