Welkom bij Groei & Bloei

2 juli Dagtocht 2022 Zuid Holland

Dagtocht 2 juli naar Zuid Holland

Meer

WORD OOK LID VAN GROEI & BLOEI AFDELING DE BILT BILTHOVEN E.O. BEKIJK DE SPECIALE AANBIEDING met aanmeldingsformulier.

LET OP: Alleen als je lid wordt via de link hierboven krijg je het welkomstcadeau ter waarde van €59,95 én korting op je lidmaatschap voor 2022! Je krijgt dus dubbel voordeel!

Beste bezoekers van onze website,

Welkom op de website van Afdeling De Bilt Bilthoven e.o. van Groei & Bloei

Als Groei & Bloei-abonnee op het tijdschrift ben je automatisch lid van een afdeling bij jou in de buurt. De leden van Groei en Bloei afdeling De Bilt Bilthoven e.o. wonen in De Bilt, Bilthoven, Maartensdijk, Westbroek en Groenekan, maar ook in naastliggende wijken aan de rand van Utrecht, Den Dolder en Bosch en Duin.  In totaal hebben we zo’n 265 leden.

Groei & Bloei De Bilt Bilthoven organiseert veel activiteiten zoals 10x/jaar lezingen, excursies en een meerdaagse tuinreis, workshops, plantenbeurs en open tuinen. Ook is er een whattsappgroep voor leden van de afdeling. De activiteiten zijn of gratis of met korting voor leden.

Het Infoblad van onze afdeling met daarin alle geplande activiteiten verschijnt 5x per jaar. Tussendoor ontvangt u als lid digitale Nieuwsbrieven.

Op dit moment bestaat het bestuur uit 6 bestuursleden en 3 commissieleden. Mocht u interesse hebben in een bestuursfunctie of aantreden als commissielid, neem contact met ons op via info(at)bilt.groei.nl.

Als abonnee profiteert u van de volgende voordelen:

• 10 x het landelijke tijdschrift thuis in de bus
  • Korting bij tuincentra, kwekerijen en evenementen
  • Gratis Groei & Bloei op je tablet
  • Gratis Groenadvies: ga naar www.groei.nl of scan de QR-code in het tijdschrift
  • En: lid van de leukste - lokale - groenvereniging Groei&Bloei Afdeling De Bilt, Bilthoven e.o.

Groei&Bloei afdeling De Bilt Bilthoven e.o. is een actieve vereniging voor iedereen met groene vingers of die groene vingers wil krijgen.

We heten je van harte welkom!

Tuinlog

26 May

Veris-lente

2022 week 21 Tomaten