De Bilt/Bilthoven

Welkom bij Groei & Bloei
De Bilt/Bilthoven

Uitgelicht

Fotowedstrijd voortuinen 2023

Wie maakt de mooiste voortuinfoto?

Meer

WVT én Groei&Bloei 100 jaar

Een film over de twee 100-jarige levende monumenten VVSO-WVT en G&B afdeling De Bilt Bilthoven

Meer

WORD OOK LID VAN GROEI & BLOEI AFDELING DE BILT BILTHOVEN E.O. BEKIJK DE SPECIALE ZOMERAANBIEDING met het aanmeldingsformulier.   Word nu lid en betaal pas vanaf oktober en krijg als welkomstgeschenk een Metallo snoeischaar en zakmes, ter waarde van €40 én korting op de abonnementsprijs van 2023!  

LET OP: als je nu lid wordt via de link hierboven betaal je pas in oktober 2023 én ontvang je het WELKOMSTCADEAU én korting op je lidmaatschap voor 2023. Je krijgt dus dubbel voordeel!


 

Beste bezoekers van onze website,

Welkom op de website van Afdeling De Bilt Bilthoven e.o. van Groei & Bloei

Als Groei & Bloei-abonnee op het tijdschrift ben je automatisch lid van een afdeling bij jou in de buurt. De leden van Groei en Bloei afdeling De Bilt Bilthoven, Huis ter Heide e.o. wonen in De Bilt, Bilthoven, Huis ter Heide, Maartensdijk, Westbroek en Groenekan, maar ook in naastliggende wijken aan de rand van Utrecht, Den Dolder en Bosch en Duin.  In totaal hebben we zo’n 245 leden.

Groei & Bloei De Bilt Bilthoven organiseert veel activiteiten zoals 9x/jaar lezingen, excursies en een meerdaagse tuinreis, workshops, plantenbeurs en open tuinen. Ook is er een whattsappgroep voor leden van de afdeling. De activiteiten zijn of gratis of met korting voor leden.

Het Infoblad van onze afdeling met daarin alle geplande activiteiten verschijnt 5x per jaar. Tussendoor ontvangt u als lid digitale Nieuwsbrieven.

Op dit moment bestaat het bestuur uit 6 bestuursleden en 2 commissieleden.

Omdat de huidige secretaris in 2024 na 2x 5 jaar dient af te treden zijn we op zoek naar enthousiaste leden, die interesse hebben in secretariële werkzaamheden zoals notuleren en email verwerken, maar ook zijn we naarstig op zoek naar leden, die het leuk vinden om mee te denken over de organisatie van ledenavonden (lezingen) en markten. Bij voorkeur zouden we de verschillende taken verdelen over meerdere mensen, zodat de belasting voor allen acceptabel is en blijft en we er bovenal veel plezier aan beleven. Mocht u interesse hebben in een bestuursfunctie of aantreden als commissielid, neem contact met ons op via info(at)bilt.groei.nl.

Als abonnee profiteert u van de volgende voordelen:

  • 10 x het landelijke tijdschrift thuis in de bus
  • Korting bij tuincentra, kwekerijen en evenementen
  • Gratis Groei & Bloei op je tablet
  • Gratis Groenadvies: ga naar www.groei.nl of scan de QR-code in het tijdschrift
  • En: lid van de leukste - lokale - groenvereniging Groei&Bloei Afdeling De Bilt, Bilthoven e.o. 

Groei&Bloei afdeling De Bilt Bilthoven e.o. is een actieve vereniging voor iedereen met groene vingers of die groene vingers wil krijgen.

We heten je van harte welkom!

e-Boekhouden.nl

Tuinlog

20 Sep

Veris-lente

2023 week 37 zonnige afsluiting zomer 2023

10 Sep

Veris-lente

2023 week 35 36 In tropische wolken

Meer

Agenda

Er zijn geen agenda items gevonden