Ja! Ik word lid

Ja! Ik word lid en profiteer van deze mooie zomeraanbieding.

Ik word lid van Groei & Bloei en ik ontvang in 2022 tot en met december het tijdschrift Groei & Bloei op de mat. Als welkomstgeschenk ontvang ik 6 Elho hangpotten 'Corsica Vertical Forest, met een adviesprijs van €41.  Daarnaast kan ik ook deelnemen aan alle activiteiten van de afdeling De Bilt Bilthoven
Voor deze aanbieding met lidmaatschap ingaande 1 juli betaal ik € 28,95  (in plaats van € 38,00). Het juninummer ontvang ik gratis.
Om van deze aanbieding gebruik te kunnen maken, mag ik in 2021 geen lid zijn geweest.

• Een lidmaatschap op Groei & Bloei betekent lid zijn van de landelijke vereniging.
  • Leden kunnen deelnemen aan de activiteiten van de afdeling in de woonomgeving of andere afdelingen.
  • Op vertoon van de ledenpas ontvang je aantrekkelijke kortingen bij verschillende kwekers, tuinen of parken en groen evenementen.
  • Als lid van Groei & Bloei ontvang je 10x per jaar het tijdschrift Groei & Bloei thuis en lees je het tijdschrift digitaal op je tablet of computer. De edities januari/februari en juli/augustus zijn gecombineerde nummers.

Voor het aanmeldingsformulier: KLIK HIER   U kunt het ingevulde formulier opsturen naar de secretaris Joke Schreuder, Prins Hendriklaan 12  3721AS Bilthoven of inscannen na het invullen en per mail sturen naar info(at)bilt.groei.nl