Ja! Ik word lid

Ja! Ik word lid en profiteer van deze mooie voorjaarsaanbieding.

Ik word lid van Groei & Bloei en ik ontvang in 2022 een heel jaar lang het tijdschrift Groei & Bloei op de mat. Als welkomstgeschenk deze 14-delige kweekmodule ter waarde van €59,95 en ook nog eens €11  korting op mijn lidmaatschap voor 2022! Daarnaast kan ik ook deelnemen aan alle activiteiten van de afdeling Barneveld van Groei & Bloei!
Voor deze aanbieding betaal ik van 22 april tot en met 19 mei slechts €34,94 (lid vanaf het juni nummer, meinummer gratis).
Om van deze aanbieding gebruik te kunnen maken, mag ik in 2021 geen lid zijn geweest.

• Een lidmaatschap op Groei & Bloei betekent lid zijn van de landelijke vereniging.
  • Leden kunnen deelnemen aan de activiteiten van de afdeling in de woonomgeving of andere afdelingen.
  • Op vertoon van de ledenpas ontvang je aantrekkelijke kortingen bij verschillende kwekers, tuinen of parken en groen evenementen.
  • Als lid van Groei & Bloei ontvang je 10x per jaar het tijdschrift Groei & Bloei thuis en lees je het tijdschrift digitaal op je tablet of computer. De edities januari/februari en juli/augustus zijn gecombineerde nummers.

LET OP: Alleen als je lid wordt via DIT  formulier krijg je het welkomstcadeau ter waarde van €59,95 én korting op je lidmaatschap voor 2022! Je krijgt dus dubbel voordeel!