Lezing Piet Boersma: Nederlandse Tuinen II in 3D

G&B-Ledenavond 7 mei locatie P. de Hooghflat, zaal op de 1e verdieping. Graag de hoofdingang gebruiken. Parkeren op het terrein alleen op plekken zonder nummer(bord) en verder langs de De Hooghlaan. Toegang voor leden gratis, niet-leden betalen € 5,00 incl. koffie/thee.

Zaal open 19.30, de lezing begint om 20.00 uur

Inhoud lezing:

Het betreft een drie-dimensionale diaserie. Dit betekent dat u de dia's echt beleeft. U ervaart dit alsof u zelf door de tuinen loopt. De dia's worden met 2 camera's tegelijk gemaakt, dit is te vergelijken met onze ogen: alleen door met twee ogen te kijken ervaren wij diepte in onze waarneming. Omdat beide dia's op één scherm geprojecteerd worden hebben de toeschouwers een polariserende bril nodig, dit om het linker en het rechterbeeld uit elkaar te houden.