De Bilt/Bilthoven

Lezing Piet Boersma: Nederlandse Tuinen II in 3D

G&B-Ledenavond 7 mei locatie P. de Hooghflat, zaal op de 1e verdieping. Graag de hoofdingang gebruiken. Parkeren op het terrein alleen op plekken zonder nummer(bord) en verder langs de De Hooghlaan. Toegang voor leden gratis, niet-leden betalen € 5,00 incl. koffie/thee. 

Zaal open 19.30, de lezing begint om 20.00 uur

Inhoud lezing:

7 mei 2024. Nederlandse tuinen in 3D beelden door Piet Boersma

De presentatie over Nederlandse tuinen met de driedimensionale foto’s van Piet is vrijwel uniek in zijn soort. Prachtige beelden van meer en minder bekende tuinen, van mooie perken en planten in close up, wedijveren door zijn techniek met de werkelijkheid. De foto’s, gemaakt met twee camera’s, worden op één scherm geprojecteerd. Als toeschouwer kijk je met een polariserende bril waaroor een 3D beeld ontstaat,

Het is heel bijzonder het lijkt of je echt door de tuinen loopt zodat we ook al in het voorjaar kunnen genieten van wat ons nog te wachten staat  in de mooiste tuinen van het land.

Een aantal tuinen die voorbij komen zullen we wellicht herkennen omdat deze op onze excursies, dagtochten en binnenlandse tuinreizen zijn bezocht. Door deze presentatie wordt iedereen gestimuleerd om in de loop van het jaar deze tuinen voor het eerst of misschien voor tweede, derde keer daadwerkelijk te gaan bezoeken.

Heb je 3D bril: neem deze mee!