Zaterdag 10 augustus Open Tuinen De Bilt en Bilthoven-Zuid

Van 11:00 - 16:00 uur zijn we welkom in

De Bilt

Cirrusweg 2. Deze wat kleinere tuin is een waar bloemenparadijs. U mag deze tuin niet missen. Een voorbeeld van milieuvriendelijk en ecologisch tuinieren zodat de tuin watervriendelijk/klimaat adaptief wordt, met nu al een prachtig resultaat.

Bilthoven-Zuid

Soestdijkseweg Zuid 173. De  Jumelagetuin. Hier kunt u met een kopje koffie of thee en een praatje op de door G&B geschonken bank even rustig genieten van de door de leden aangelegde tuin.

Soestdijkseweg zuid 211. In deze ook wat kleinere tuin is het voor de eigenaar genieten van de verscheidenheid van planten Zij krijgen veel aandacht en verzorging en de vrijheid om overal uit te zaaien. Afke probeert het proces een beetje te begeleiden maar met zevenblad in de tuin valt dat niet mee.

Jachtlaan 3. Een mooie ruime tuin een die toch beschut oogt door hoge bomen rondom. In de perken om het gazon staan klassieke rodo’s en heesters maar ook grassen en veldbloemen. Een grote vijver en leuke terrassen maken de tuin compleet.

Prins Hendriklaan 9. Drie jaar geleden zijn de toen nieuwe eigenaren gestart met het opknappen van deze grote verwaarloosde tuin. De voortuin is al een plaatje, de achtertuin is in wording maar het resultaat is al zichtbaar. Er is veel aangeplant en verwilderde struiken zijn gesnoeid.

Prins Hendriklaan 27. Deze tuineigenaar is ook bezig met een grote herstelbeurt. In de mooie voortuin is het eindresultaat van het vele werk te zien, de achtertuin wordt ook stukje bij beetje