Aanmelden voor Plantjesmarkt 20 april 2024 bij WVT

Lokatie: VvSO - WVT  Talinglaan 10 Bilthoven
Openingstijden markt: 10.00-13.00 uur (opruimen tot 14.00)

Geachte leden afdeling De Bilt Bilthoven, Huis ter Heide e.o.,

Op zaterdag 20 april 2024 zal onze afdeling in het gebouw van en in samenwerking met VvSO-WVT weer de jaarlijkse planten- en stekjesmarkt houden. Er zullen weer eenjarigen zijn, opgekweekt door de leerlingen van het Seystercollege, school voor praktijkonderwijs in Zeist en er is de verkoop door G&B-leden van planten, die door henzelf zijn opgekweekt uit zaad of stek. De deelnemers van vorige jaren hebben inmiddels een Nieuwsbrief ontvangen, maar alle leden van onze afdeling kunnen zich aanmelden voor een tafel. Dus zou u ook graag uw zaailingen of stekjes op de plantjesmarkt willen aanbieden, meld u dan snel aan!
Naast de verkoop van eenjarigen en planten/stekjes door leden willen we graag andere partijen gelegenheid bieden hun producten aan de man te brengen. We zijn nog met meerdere partijen in gesprek. Heeft u voor dit laatste suggesties: laat het weten!

Joke Schreuder en Henri L’Honoré Naber

Aanmelden graag via email info(at)bilt.groei.nl