Gardenista: het nieuwe jaarlijkse buitenevenement van KMTP/Groei&Bloei

Voor meer informatie:Opens external link in new window KLIK HIER

Dit jaar zal voor de eerste keer Gardenista - een KMTP Groei & Bloei initiatief - plaatsvinden van 15 -19 mei rondom kasteel Ophemert.

Wij willen graag met de leden van onze afdeling een bezoek brengen aan dit Tuinevenement met tuinexperts, bloemstylisten en kwekers. Er zullen prachtige showtuinen te zien zijn, moestuinen, er zijn workshops voor de doeners onder ons en natuurlijk zijn er stands om de mooiste en nieuwste groenartikelen te kopen. Het geheel moet doen denken aan een Chelsea flower show op Hollandse bodem.

Of de reis per (eigen) auto of per bus zal gaan hangt vooral af van het aantal deelnemers. Daarom vragen wij u zo spoedig mogelijk u aan te melden voor deelname op 16 mei (vertrek +/- 8.30, terug in Bilthoven +/- 17.00) zodat wij bij veel deelnemers nog tijd hebben een bus te huren voor het vervoer.  Bij aanmelden graag tevens aangeven of u voorkeur heeft voor vervoer per auto of per touringcarbus.  Na aanmelden ontvangt u (zodra wij een beslissing hebben genomen over de wijze van vervoer) zo spoedig mogelijk bericht over de prijs van de deelname en betaling. U kunt zich Opens window for sending emailHIER aanmelden.

Toegangsprijs Gardenista op 16 mei voor leden (aanmelden voor eind april) € 7,50, niet leden 12,50.

Kosten per eigen vervoer +/- € 5,00 pp (bij 4 inzittenden)  Bus: € 15,00 tot 25,00 (bij 45 tot 25 deelnemers)

Klik op de advertentie om naar de website van Van Ginkel tuinen te gaan
Kruiden en appelmoes - Blik op de Tuin 884
Vergeten smaakmakers en paradijskorrels (Blik op de Tuin - 884)