Groentips & Groeninfo

Bij de volkstuinvereniging Atv Ons Genot uit Utrecht zal in het weekend van 1 en 2 september 2018 wederom een grootse Dahlia show worden gehouden. Hiermee zal breed aandacht op ons complex gegeven worden aan het recreatief tuinieren in de breedste zin van het woord.

Naast allerlei soorten Dahlia's, waarbij u bloemen zult aantreffen waar kwekers van onze vereniging samen met een aantal gastinzenders er alles aan hebben gedaan om een groots spektakel neer te zetten. Vooral de kleuren zullen u verrassen, de grootte van de bloemen zullen u verbazen. Hier kunt u ook een indruk op doen over de knollen die u het volgende jaar zelf zou willen planten of waarvan u stekken zou willen trekken. Deskundige kwekers zullen er voldoende aanwezig zijn om op al uw vragen antwoord te geven. Ook zal er op verzoek een rondje zijn over ons complex om de praktijk van het kweken te laten zien.

Ter opluistering van deze show zal er op zondag 2 september een optreden zijn van de ZFunC-band, de feestband van het Zuilens Fanfare corps. Zij spelen tussen 14.00 en 16.00 uur onder de tent van ons complex.

Aan het publiek zal worden gevraagd wat zij de mooiste inzending van de show vinden. Iedereen mag daaraan meedoen en kan daarmee een cadeaubon verdienen.

Het volkstuincomplex van A.T.V. Ons Genot is gelegen aan de 2e Polderweg 5 te Utrecht (Achter de Kunstijsbaan en het Industrieterrein Overvecht.) Tel. 030-2616304. De openingstijden zijn van 10.00 tot 16.00 uur en de toegang is gratis. Voor meer informatie en een routeverwijzing kunt u kijken op onze website www.ons-genot.nl. De TomTom gebruikers worden geadviseerd zich te richten op de Manitobadreef 4. Zij komen anders voor (een) paal te staan!

Note aan de redactie. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot:

Mevr. Wil Dat, penningmeester van de vereniging en coördinator van deze prachtige bloemenshow

Mobiel 06 - 4425 4211

Westlandse buitenplaatsen van weleer