Uitnodiging ledenavond

Dinsdag 2 april, 20:00 uur, De Koperwiek, Koperwieklaan 3, Bilthoven

(graag de zij-ingang gebruiken)

Entree voor leden gratis, niet leden betalen 5 euro.

Vaste planten en hun omgeving door Cor Bras

De lezing gaat over vaste planten en waar die in de tuin de het beste gepland kunnen worden. De plaats van de vaste plant is erg belangrijk, want als die de natuurlijke standplaats evenaart zal de plant langer leven, mooier bloeien en bijna geen ziektes of last van schadelijke insecten krijgen. Cor zal uitleggen wat nu precies een schaduwplant is en wat nu precies een zonneplant en hierbij ook duidelijk maken welke extra eisen deze planten hebben. Dit aan de hand van verschillende planten uit deze verschillende milieus. Verder zullen er tips aan de orde komen die u kunt uitvoeren om de plant mooi te houden als die op dat moment toch even last heeft van ziektes en/of insecten. Met deze tips kunt u zonder dat er gif aan te pas komt effectief uw plant beschermen tegen deze plagen.

Mar
Ze zijn er weer: pad en hagedis
Mar
zon en blauwe lucht