Uitnodiging ledenavond

Dinsdag 5 februari, 20:00 uur, De Koperwiek, Koperwieklaan 3, Bilthoven

(graag de zij-ingang gebruiken)

Entree voor leden gratis, niet leden betalen 5 euro.

De Magie van Tuineren, meer genieten van je tuin, meer genieten van je leven, door Wim Paul van der Ploeg

De lezing is een reis door je tuin en tegelijkertijd een reis door je leven in wat wij als mens allemaal (kunnen) meemaken.

Het is een uitnodiging om anders naar je tuin te kijken en een uitnodiging om anders naar je leven te kijken. Een uitnodiging om je tuin mooier te maken, en om je leven rijker te maken.

Wat wil je van je tuin maken? En wat wil je van je leven maken?

In beide gevallen moet je daar moeite voor doen! En de moeite die je doet, die wordt in beide gevallen beloond!

Een verandering van een tuin die door de spreker is uitgevoerd, neemt hij je mee in het veranderingsproces van beginsituatie naar eindresultaat. Met niet alleen een verandering van het beeld, maar ook van de beleving.

Verder laat de spreker foto’s zien en vertel hij over tuinen en planten in binnen- en buitenland De beelden van verschillende planten en tuinen in binnen- en buitenland zijn een uitnodiging voor het activeren van creativiteit voor nieuwe ideeën voor je eigen tuin.

Volkstuin: oogsten en opruimen
mijn huis en tuin dieren