Plantjesmarkt 21 april samen met WVT

Plantjesmarkt

Zaterdag 21 april 10.00-13.00 VvSO-WVT

Talinglaan 10, Bilthoven

Eenjarigen, vaste planten, groenteplantjes, kruidenplantjes en leuke tuinartikelen

Traditioneel houdt Groei&Bloei afdeling De Bilt Bilthoven e.o. samen met VvSO- WVT in het voorjaar zijn jaarlijkse Plantjesmarkt. Op deze markt verkopen we een prachtige selectie van eenjarigen, zie Eenjarigen 2018 , opgekweekt door jongens en meisjes van het Seystercollege - voorheen de praktijkschool - uit Zeist. De plantjes  worden met veel zorg, biologisch en zonder kunst- en hulpmiddelen opgekweekt door de leerlingen. Dat geeft krachtiger en gezondere plantjes, die verderop in het seizoen een uitbundige bloei laten zien.

Voor overzicht van de eenjarigen mét de verkoopprijzen: Initiates file downloadKLIK HIER

Voor afbeeldingen van de verschillende plantjes (niet op kruisjes op de foto letten!) KLIK HIER

Naast deze eenjarigen bieden leden van onze afdeling een grote variëteit aan van door hen zelf, uit zaad of door delen, opgekweekte planten, die u voor een klein prijsje van hen kunt kopen.

Andere standhouders op deze markt zijn:

Tuinderij Eykenstein met biologische groenten (plantjes)

Agnes Kruiden met kruiden en kruidplantjes

Marja Kalisvaart met zelfgemaakte jam

Reinaerde, met een tafel vol prachtige door de cliënten gemaakte cadeauartikelen zoals kaarsen, vogelhuisjes en meer

Promotiestand Groei&Bloei met een prachtig welkomstgeschenk voor nieuwe leden

Tweedehands Tuinboekenstand Groei&Bloei, de opbrengst is voor onze clubkas

Klik op de advertentie om naar de website van Van Ginkel tuinen te gaan
Klik op de advertentie om naar de website van De Bree compostering te gaan
Volkstuin: late groeiers en bloeiers
De Styrax een vergeten of…