Snoeicursus

Na het succes van vorig jaar willen wij dit jaar opnieuw  voor onze leden  en niet-leden van Groei en Bloei een snoeicursus aanbieden onder leiding van een hovenier Gerben de Vries. De kosten bedragen € 2,50 voor leden en € 5,00 voor niet-leden, incl. koffie. Betaling graag contant op de dag van de cursus, wilt u uw G&B-pasje meenemen?

Hij zal u laten zien hoe u rozen, hortensia’s en andere kleine heesters zoals lavendel, Caryopteris en Buddleya het beste kunt snoeien en andere bruikbare tips met u delen.

Wij hebben deze workshop gepland op zaterdag 7 april.  Ik verzoek u om bij opgave van deelname ook uw emailadres kenbaar te maken zodat ik u tijdig op de hoogte kan brengen of de workshop niet door kan gaan wegens vorst en wordt uitgesteld.

Het aantal deelnemers wordt gemaximeerd op 15 personen.

Locatie/tuin: de deelnemers worden geïnformeerd over de locatie (dit keer in Maartensdijk)

Bent u geïnteresseerd in deze ochtend workshop dan kunt u zich opgeven bij Carla Reijnhout via mail: carlareijnhout(at)hotmail.com of te bellen 06-44628764

We hebben voldoende deelnemers, dus de snoeicursus gaat door!  Mocht u nog mee willen doen, er zijn nog enkele plaatsen vrij!

Met vriendelijke groet,

cursuscommissie