Snoeicursus

Op zaterdag 30 Maart of 6 April  (de datum is nog onzeker) willen wij onze leden gratis en niet-leden € 2,00 van Groei en Bloei een snoeicursus aanbieden onder leiding van ‘onze’ hovenier Gerben de Vries. Hij zal u laten zien hoe u het beste klim- en stuikrozen, hortensia’s en andere kleine heesters zoals lavendel, Caryopteris, Buddleya etc. het beste kunt snoeien en andere bruikbare tips met u delen.

Ik verzoek u om bij opgave van deelname ook uw mailadres en telefoonnummer kenbaar te maken zodat ik u tijdig op de hoogte kan brengen op welke datum de snoeicursus plaatsvindt en op welk adres. Houdt u dus bij voorkeur beide dagen vrij! Maximaal 15 deelnemers. Bent u geïnteresseerd in deze ochtend workshop meldt u zich dan nu aan. Aanvang 10.00 uur. Locatie vooralsnog onbekend, we laten het u tijdig weten.

Bent u geïnteresseerd in deze ochtend workshop dan kunt u zich opgeven bij Carla Reijnhout via mail: carlareijnhout(at)hotmail.com of te bellen 06-44628764.

Wie heeft er een tuin om in te leren snoeien??!!

In verband met de snoeicursus op 30 maart is de cursuscommissie op zoek naar een tuin in de gemeente De Bilt. De ideale gewenste tuin zou de volgende heesters moeten bevatten:

Buddleya, lavendel, Caryopteris, klim- en/of struikrozen, hortensia’s. Helemaal ideaal is wanneer er ook een spirea, Perovskia en een rododendron staat. Wellicht beschikt u over zo'n tuin en zit u met uw handen in het haar? Schroom niet om deze aan te melden.

U kunt zich aanmelden bij Carla Reijnhout via mail: carlareijnhout(at)hotmail.com of te bellen 06-44628764.

Mar
Ze zijn er weer: pad en hagedis
Mar
zon en blauwe lucht