Activiteiten & Actueel

Tuinreis 2018 van 14 t/m 16 juni: mooie tuinen Noord Nederland


Op dinsdag 9 januari 2018 is er een voorlichtingsavond geweest over de tuinreis van onze afdeling naar o.a. Groningen. Kitty Wiegert, reisleidster bij Garden Tours, heeft een lezing gehouden over de tuinen, die wij zullen gaan bezoeken en mooie foto's laten zien.
Na onze prachtige reis naar Schotland juni j.l., gingen onze voorzitter Sylvia Bontan en ik, op uitnodiging van Garden Tours, in september een paar dagen naar Groningen. Wij waren verrast hoe mooi de tuinen daar zijn! Alle reden voor ons u de mogelijkheid te bieden dit moois ook te gaan bekijken. 

Voor informatie over de tuinreis: Initiates file downloadKlik HIER

 

Voor het inschrijfformulier en de Algemene Voorwaarden: Initiates file downloadKlik HIER

 

Driedaagse reis naar Groningen 14, 15 en 16 juni 2018.

Donderdag 14 juni 2018: we verzamelen om 7:45 uur op de parkeerplaats van de flat op de hoek van de Kruisbeklaan en de Sperwerlaan. We vertrekken om 8 uur. Er zijn twee deelnemers, die last hebben van wagenziekte en  graag op de voorste rij stoelen willen zitten. Voor de eerste dag neemt u uw eigen lunch mee. We bezoeken Lianne's Siergrassen in De Wilp, de Menkemaborg (er is hier een lunchgelegenheid voor diegenen die geen lunch hebben meegenomen) en Tuin de Winter. Hierna rijden we naar het Van der Valkhotel Groningen - Zuidbroek voor het diner. Wij zullen hier twee nachten slapen.

Vrijdag 15 juni 2018: na het ontbijt vertrekken we naar Tuingoed Foltz in Meeden. Hierna bezoeken we Tuinfleur in Oostwold, waar we ook zullen lunchen. Tenslotte gaan we naar Tuin Nauta de Blaauw in Slochteren.

Zaterdag 16 juni 2018: Na het ontbijt checken we uit en rijden we naar Kwekerij De Kleine Plantage in Eenrum. Lunch in Abrahams Mosterdmakerij. En via Erve Odinc in Markelo rijden we weer terug naar Bilthoven.

Naar boven

meer
15
Jul
Volkstuin: het gewas bij de buren…….
07
Jul
bloemen, bijtjes en vlinders