foto's

Welkom bij Groei & Bloei afdeling de Bilt, Bilthoven e.o.

Welkom op de website van Groei&Bloei afdeling De Bilt, Bilthoven en omstreken

Een afdeling voor mensen met en zonder groene vingers maar wel met een warm hart voor bloemen en planten en de natuur.

Voor het komende jaar staan er maandelijks  interessante lezingen op het programma,  worden er diverse excursies georganiseerd, is er een plantjesmarkt waar u plantjes kunt verkopen of nieuwe kopen en kunt u tijdens de “Open tuinen” een kijkje nemen in de tuin van andere leden of uw eigen tuin open stellen.

Over al deze en andere activiteiten is meer informatie te vinden onder de knop “Activiteiten & Actueel”. Van iedere lezing een korte samenvatting, informatie over de meerdaagse tuinreis, ons meest actuele afdelingsblad online, cursussen en workshops en informatie over de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering.

Terug kijken naar voorbije activiteiten kan onder de knop “Foto’s”

Bij “Diversen” vindt u een promotiefilmpje van G&B-landelijk. Na dit filmpje kunt u doorklikken naar een veelvoud aan demonstratie- en andere films over bloemschikken, maar ook naar vele afleveringen van de BBC serie Gardeners’ World. Veel kijkplezier!

Leden van Groei&Bloei krijgen 10 maal per jaar het prachtige Groei&Bloei in de bus met daarnaast vanuit onze afdeling 9 maal per jaar ons afdelingsblad. Leden hebben gratis toegang op de ledenavonden en krijgen korting bij deelname aan cursussen, workshops en excursies. Ook geven diverse bedrijven in onze regio G&B-leden korting.

Nog geen lid, maar wel nieuwsgierig geworden? Kom eens langs op een van onze ledenavonden of schrijf u in voor een cursus of excursie. Lid worden? Meldt u zich dan aan via deze website (zie hiernaast) of bij onze secretaris Joke Schreuder: info(at)bilt.groei.nl of 030-2291041, er is altijd wel een aantrekkelijke aanbieding.

Op 4 april geeft Frans Neuman van Belle Epoque Rozenkwekerij een lezing over rozen, met de titel “Hoe krijg ik mooie rozen in de tuin”

Voor meer informatie over de lezing, Opens internal link in current windowKLIK HIER

Locatie: Koperzaal in de Koperwiek (graag zij-ingang gebruiken) om 20.00, zaal open 19.30.

Koperwieklaan 3, 3722 CB Bilthoven

Toegang voor G&B-leden gratis, niet leden € 5,00, inclusief koffie/thee

Deze maand in Groei & Bloei

Mar