foto's

Kerstavond 11 december 2018

Traditiegetrouw organiseert onze afdeling  een bloemschikdemonstratie waarbij de gemaakte stukken worden verloot. Dit jaar zal het niet anders zijn. Vorig jaar hadden wij twee jonge enthousiaste dames uitgenodigd die heel verrassende eigentijdse stukken maakten op hun geheel eigen wijze. Compleet anders dan anders. Dit jaar zullen wij weer teruggrijpen op onze vertrouwde manier van doen. Wij hebben Sonja Paauw bereid gevonden om voor ons de kerstavond te verzorgen. Twee jaar terug was dit een groot succes, zij maakt prachtige arrangementen, die meer klassiek georiënteerd zijn.

De avond begint om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur in de Koperzaal  van de Koperwiek, ingang aan de linker zijde. De avond zal duren tot ong. 22.00 uur. Wij verloten 3 kerstarrangementen en sluiten de avond graag samen met u af met een hapje en een drankje.

We kijken uit naar uw komst.

Welkom bij Groei & Bloei afdeling de Bilt, Bilthoven e.o.

Welkom op de website van Groei&Bloei afdeling De Bilt, Bilthoven en omstreken

Een afdeling voor mensen met en zonder groene vingers maar in ieder geval met een warm hart voor bloemen en planten en de natuur.

In 2018/2019  staan er maandelijks  interessante lezingen op het programma,  worden er workshops en excursies georganiseerd, is er een plantjesmarkt waar u plantjes kunt verkopen of nieuwe kopen en kunt u tijdens de “Open tuinen” een kijkje nemen in de tuin van andere leden of uw eigen tuin open stellen.

Over al deze en andere activiteiten is meer informatie te vinden onder de knop “Activiteiten & Actueel”. Van iedere lezing een korte samenvatting, informatie over de meerdaagse tuinreis, ons meest actuele afdelingsblad online, cursussen en workshops en informatie over de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Het programma tot zomer 2019 volgt zo spoedig mogelijk

Onder de kop ‘Groentips & Groeninfo vindt u een overzicht van de diverse Groen-activiteiten in onze regio. Daarnaast treft u hier de zaaibrochure van Wiert Nieuman. En verder een verslag in meerdere afleveringen van de ervaringen met haar Wormentoren van Joke Schreuder.

Onder de kop ‘Agenda’  vindt u een overzicht van alle nog komende activiteiten

Terug kijken naar voorbije activiteiten kan onder de knop ‘Foto’s’

Bij ‘Diversen’ vindt u een promotiefilmpje van G&B-landelijk. Na dit filmpje kunt u doorklikken naar een veelvoud aan demonstratie- en andere films over bloemschikken, maar ook naar vele afleveringen van de BBC serie Gardeners’ World.

Veel kijk- en leesplezier!

Leden van Groei&Bloei krijgen 10 maal per jaar het prachtige Groei&Bloei-blad in de bus met daarnaast vanuit onze afdeling 5 maal per jaar ons Infoblad. De meest recente editie hiervan kunt u ook op de website vinden (onder Activiteiten & Actueel – Maandblad).

Leden hebben gratis toegang op de ledenavonden en krijgen korting bij deelname aan cursussen, workshops en excursies. Ook geven diverse bedrijven in onze regio G&B-leden korting.

Nog geen lid, maar wel nieuwsgierig geworden? Kom eens langs op een van onze ledenavonden of schrijf u in voor een cursus of excursie. Lid worden? Meldt u zich dan aan via deze website (zie hiernaast) of bij onze secretaris Joke Schreuder: info(at)bilt.groei.nl of 030-2291041, er is altijd wel een aantrekkelijke aanbieding..

Deze maand in Groei & Bloei

herfstbladeren