De Bilt/Bilthoven

Dagexcursie 25 mei

Gardenista 2022 - Busreis op 25 mei

Dit jaar zal – na 2 jaar niet doorgaan wegens corona - voor de tweede keer Gardenista plaatsvinden van 25 tot 29 mei op Havezate Den Alerdinck in Laag Zuthem.

Gardenista is hét groenfestival in Nederland. Het 5-daagse festival biedt tuinontwerpers, bloemarrangeurs, hoveniers, kwekers, moestuinierders, maar ook studenten en hobbyisten een podium waar ‘Leven in het Groen’  centraal staat. Klinkende namen als Hans Kramer van kwekerij De Hessenhof, Harry Pierik, Sjaak Willmstein en de Tuinen van Mien Ruys delen hun inspiratie en kennis.

Heb je wel zin in een dag waar al je ‘groene’ zintuigen geprikkeld worden? Geef je dan op voor deze busreis naar Gardenista op 25 mei.

Wat is er zoal te zien en te doen:

  • Competities bloemschikken, kwekers, postzegeltuintjes en inspiratietuinen
  • Lezingen
  • 150 exposanten
  • Diverse kwekers met unieke planten
  • Een verrassend entertainment- en muziekprogramma
  • Catering onder eeuwenoude bomen

Wij willen graag met leden van onze afdeling een bezoek brengen aan dit Tuinevenement en hebben besloten dit als afdeling De Bilt Bilthoven samen met onze buur-afdelingen Zeist en Utrecht per bus te organiseren. Heeft u interesse om deze dag mee te gaan, meld u dan snel aan! Dan weten wij ook of er voldoende belangstelling is om de excursie door kunnen laten gaan!

Reissom voor busreis 25 mei naar Laag Zuthem inclusief entree tot Gardenista bedraagt € 25,00

Aanmelden bij voorkeur via info(at)bilt.groei.nl  onder vermelding van uw naam, telefoonnummer, of u G&B lid bent en ‘Gardenista’. Heeft u geen toegang tot email, dan kunt u contact opnemen met Sylvia Bontan 0346-282298.

Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging en de nota/ een betaalverzoek.