Halve dagexcursie 20 april Sypesteyn met rondleiding Henny van de Wilt

Woensdag 20 april, ochtendexcursie naar kasteel Sypesteyn in Loosdrecht

Het park bij kasteel Sypesteyn in Loosdrecht staat bekend om de rijke collectie aan stinzenplanten. Vooral in het voorjaar, wanneer die in bloei staan, is het onder de bomen in het park één groot feest.

Ook de helleborus, schijnhazelaar, kornoelje, krentenboom en katsoera bloeien in april.

Henny van der Wilt, hovenier op het landgoed, zal een rondleiding verzorgen.

Er staat ook gepland dat zij op 1 februari a.s. een lezing zal geven voor Groei en Bloei. Hou deze website en de Nieuwsbrief in de gaten óf deze lezing doorgaat, dan wel naar welke datum hij wordt verschoven! Deze excursie is een goede kans om na de lezing de tuin tijdens de excursie met eigen ogen te aanschouwen.

We gaan weer carpoolen vanaf Sperwerlaan/ Kruisbeklaan in Bilthoven. Vertrek uiterlijk 9.30 uur.

Prijs inclusief de entree: € 9 voor leden, niet-leden € 10.

De museumjaarkaart is geldig. Voor de houders daarvan wordt het dan resp. € 4 en

€ 5. Kaart meenemen graag.

Koffie kan voor eigen rekening bij de horeca in het kasteel worden gekocht.

Opgave per mail naar info(at)bilt.groei.nlof, indien u geen e-mail heeft bellen met Stance van Leeuwen, 06 19 47 59 58.

Graag onder vermelding van naam en mobielnummer en aangeven of u rijdt dan wel mee wilt rijden (2,50 contant voor de chauffeur) en of u rechtstreeks gaat.

Betaling op rekeningnummer NL33 INGB 000 0437 866 t.n.v. KMTP afd. De Bilt te Bilthoven onder vermelding van “excursie Sypesteyn”.