Engelandreis 15 t/m 19 juni 2022.

In de traditie van om het jaar een reis naar Engeland, door Willemien altijd tot in de puntjes geregeld, hebben we voor u een reis naar Shropshire voorbereid in samenwerking met GardenTours tuinreizen. Overigens heb ik steeds meer respect voor wat Willemien al die jaren aan reizen naar Engeland heeft geregeld. Chapeau!

De reis naar Shropshire is gepland van woensdag 15 juni t/m zondag 19 juni 2022, natuurlijk onder voorwaarde dat de corona maatregelen dit toelaten. De reis gaat per touringcar via de eurotunnel naar Engeland. Wij hebben hiervoor gekozen om alle reisdagen te benutten, dit in tegenstelling tot een reis met de nachtboot.

Het programma is met zorg uitgezocht met o.a. Sissinghurst, Great Comp garden en het historische stadje Ludlow. Ondanks de drukte van doorgeschoven reizen en de Engelsen, die in eigen land op vakantie gaan, zijn de hotels van het comfortniveau zoals u gewend bent.

Op de flyer met het reisprogramma van GardenTours staat het hele programma en de all-in prijs van deze reis. (inclusief o.a. luxe touringcar, professionele reisleiding, fooi en afscheidsdiner)

Voor het REISPROGRAMMA van de tuinreis Schropshire  KLIK HIER

Voor het AANMELDINGSFORMULIER   KLIK HIER

Aanvullende informatie: de 1-persoonskamers zijn inmiddels vergeven, dus er zijn GEEN  1-persoonskamers meer te boeken voor deze reis!

Aanmelden: de reis is inmiddels volgeboekt!

De reis is voor leden en niet-leden. Bent u geen lid dan betaalt u € 25,- extra of u wordt lid met een aantrekkelijke (speciale) aanbieding voor een abonnement op Groei & Bloei Voor informatie over een lidmaatschap :  email secretaris

Graag tot ziens,

Sylvia Bontan