Engelandreis 15 t/m 19 juni 2022.

In de traditie van om het jaar een reis naar Engeland, door Willemien altijd tot in de puntjes geregeld, heb ik voor u een reis naar Shropshire voorbereid in samenwerking met GardenTours tuinreizen. Overigens heb ik steeds meer respect voor wat Willemien al die jaren aan reizen naar Engeland heeft geregeld. Chapeau!

De reis naar Shropshire is gepland van woensdag 15 juni t/m zondag 19 juni 2022, natuurlijk o.v.v. dat de corona maatregelen dit toelaten. De reis gaat per touringcar via de eurotunnel naar Engeland. Wij hebben hiervoor gekozen om alle reisdagen te benutten, dit in tegenstelling tot een reis met de nachtboot.

Het programma is met zorg uitgezocht met o.a. Sissinghurst, Great Comp garden en het historische stadje Ludlow. Ondanks de drukte van doorgeschoven reizen en de Engelsen, die in eigen land op vakantie gaan, zijn de hotels van het comfortniveau zoals u gewend bent.

Op de flyer met het reisprogramma van GardenTours staat het hele programma en de all-in prijs van deze reis. (inclusief o.a. luxe touringcar, professionele reisleiding, fooi en afscheidsdiner)

Voor het REISPROGRAMMA van de tuinreis Schropshire  KLIK HIER

Voor het AANMELDINGSFORMULIER   KLIK HIER

Aanmelden door het downloaden, printen en met de hand invullen en ondertekenen van het aanmeldingsformulier en per post naar mij versturen. Zie het formulier.

De reis is voor leden en niet-leden. Bent u geen lid dan betaalt u € 25,- extra of u wordt lid met een aantrekkelijke aanbieding voor een abonnement op Groei & Bloei Info bij onze secretaris info(at)bilt.groei.nl

Als u een 1 persoon kamer wenst graag spoedig aanmelden i.v.m. beperkte hoeveelheid 1 persoons kamers.

Heeft u geen computer dan kunt u op afspraak een print van het reisprogramma + aanmeldingsformulier ophalen bij mij of één van onze bestuursleden.
Voor meer info en persoonlijke vragen kunt u mij benaderen op tel.nr. 0681959597 of per email:  sylbontan(at)gmail.com

Tot ziens,

Sylvia Bontan