De Bilt/Bilthoven

Het aanleggen van een nieuwe tuin in 'Hof van Bilthoven'

Steenbreek De Bilt organiseert juni 2020 een Online Inspiratiesessie over de aanleg van een nieuwe tuin voor de beoners van de nieuwe huur- en koopwoningen van 'Hof van Bilthoven'.

Alle nieuwe bewoners hebben daarvoor een persoonlijke uitnodiging voor deelname ontvangen en konden zich aanmelden via duurzaamheid@debilt.nl

Dinsdag 16 juni 2020

Aanvang: 20.00, Inloggen vanaf 19:45, afsluiting rond 21.00

Binnenkort gaat u keuzes maken over de inrichting van uw nieuwe tuin in het Hof van Bilthoven. Deze avond willen we u inspireren om een tuin aan te leggen die niet alleen uw woongenot vergroot, maar ook goed is voor de natuur en het water in uw wijk.

We hebben een programma voor u samengesteld waarin we snel de diepte in gaan, van klimaatbestendige tuinen naar tuinontwerpen voor uw tuin in het Hof van Bilthoven.

 

20.00.          Opening door Harry van Dijk; gebiedsmakelaar gemeente De Bilt.

20.05.          Waarom is het belangrijk om een tuin aan te leggen die goed is voor de natuur en het water? Laura Graus – adviseur Duurzaamheid gemeente De Bilt.

20.15.          Verschillende tuinontwerpen voor het Hof van Bilthoven – Milja van Hooft, ontwerp van Tuin en Landschap

Renovatie van een bestaande tuin

Behalve advies bij de aanleg van een nieuwe tuin kunnen wij u ook informatie en advies geven hoe u van een tuin met (te) veel stenen een heerlijke  groene buitenomgeving kunt maken.

Voor nadere informatie verzoeken wij u onderstaand formulier in te vullen.

Aanmelding voor Steenbreek De Bilt 2020