KLIK OP DE FOTO'S VOOR VERGROTING!

Open Tuinen

Dit zomerseizoen is alles anders. Zo ook het bezichtigen van de tuin bij leden van onze afdeling.

Om U toch in de gelegenheid te stellen hebben we als bestuur besloten om "onze" tuinen open te stellen voor onze leden. Ook Gerard van Maarseveen stelt zijn tuin open en wellicht volgen nog meer leden?

Helaas moeten we dit doen op afspraak. Voor de telefoonnummers: zie Infoblad Juni 2020

Wilt U komen bel vooraf even of het uitkomt.

U bent van harte welkom

Mochten er de komende tijd nog meer tuinen te bezichtigen zijn dan laten we U dat op deze pagina laten weten. Wilt U zich nog aanmelden om U tuin open te stellen dan kunt U telefonisch contact met de Open tuinencommissie.

Deelnemende Tuinen, voor verdere contactgegevens zie Infoblad

Bij Titia in Den Dolder

Leuk initiatief om elkaars tuinen te bezoeken. Op afspraak. Ik doe mee!
Dit is onze tuin in de namiddag op 11 juni 2020.  Titia Westerhof  06 22492751 Den Dolder (adres ontvangt u bij maken van de afspraak)

Bij Sylvia in Westbroek aan 't water en moestuin met zicht op de kas

Joke's volkstuin in het Kloosterpark in De Bilt

Anja's tuin in Rijnsweerd-Utrecht

Bij Ellen in de tuin in Bilthoven

Foto's van Elly's tuin in Bilthoven

Aart zijn tuin in Bilthoven

De tuin van Gerard in Maartensdijk (foto's 2015)

Agnes Kruidentuin: ook zonder afspraak te bezoeken!