Open Tuinen georganiseerd door Groei&Bloei afdeling De Bilt Bilthoven

Open Tuinen

Dit zomerseizoen is alles anders. Zo ook het bezichtigen van de tuin bij leden van onze afdeling.

Om U toch in de gelegenheid te stellen hebben we als bestuur besloten om "onze" tuinen open te stellen voor onze leden. Ook Gerard van Maarseveen stelt zijn tuin open en wellicht volgen nog meer leden?

Helaas moeten we dit doen op afspraak. Voor de telefoonnummers: zie Infoblad Juni 2020

Wilt U komen bel vooraf even of het uitkomt.

U bent van harte welkom

Om alvast een idee te geven hoe deze tuinen eruit zien: KLIK HIER

Mochten er de komende tijd nog meer tuinen te bezichtigen zijn dan laten we U dat op deze pagina laten weten.

Wilt U zich nog aanmelden om U tuin open te stellen dan kunt U telefonisch contact met de Open tuinencommissie.

Virtuele tuinenroute aan de hand van opgestuurde foto’s:

Voor degenen, die liever nog niet bij anderen op bezoek gaan,  stellen we voor om de mooiste foto's van uw eigen tuin te uploaden - bij voorkeur met behulp van onderstaand formulier - zodat we een virtuele open tuinen route kunnen gaan maken en we op die manier toch nog in elkaars tuinen kunnen gaan kijken deze zomer.

Voorwaarden:

-  1 foto per formulier en maximaal 3 foto's per tuin.  Bij uploaden (website-vereiste!)  moet iedere foto liefst verkleind worden tot ongeveer 500 kB met een maximale grootte van 1920 x 1080.

-  de foto in 'landscape'  (zoals je meestal een landschap fotografeert en dus niet 'staand' zoals vaak bij een portret van 1 persoon)

Andere manieren om een of meer  foto's toe te sturen:

- toesturen via onze afdelings-email

- Heeft u de foto('s) op uw smartphone gemaakt, dan is het wellicht handiger om de foto direct door te sturen naar onze afdelings-email.  Dat kan onder andere door op uw smartphone naar de afdelingswebsite te gaan: https://bilt.groei.nl/activiteiten/open-tuinen-2020/ en daarin te klikken op afdelings-email en als bijlage de gewenste foto bij te voegen.

Step