Lezing Hans van Horssen: "Van de hak op de tak"

Ledenavond 4 oktober  met lezing door Hans van Horssen, aanvang 20.00 uur

Lokatie: P. de Hooghflat, zaal op de 1e verdieping. Graag de hoofdingang gebruiken. De Hooghlaan 2  3723 GS Bilthoven.  Parkeren op het terrein alleen op plekken zonder nummer(bord) en verder langs de De Hooghlaan. Toegang voor leden gratis, niet-leden betalen € 5,00 incl. koffie/thee.

Lezing door Hans van Horssen, tuinontwerper én tuinfotograaf, Titel van de lezing: 'Van de hak op de tak"

De tuin en de natuur hebben ons veel te bieden en dat wordt door de spreker op zijn eigen wijze in beeld.

Hans springt d.m.v. vele onderwerpen wel ‘van de hak op de tak’, maar dat maakt deze avond juist heel dynamisch!

Om maar wat te noemen: er worden beelden getoond van de Hollandse natuur, frisse voorjaarsfoto’s en kleurrijke herfstbeelden. Daarnaast vertelt Hans over de schoonheid van bladvormen, bladcontrasten, varens en schaduwplanten.

Sfeervolle natuurbeelden worden afgewisseld met prachtige plantenfoto’s. Tijdens zijn lezing worden ook enkele korte video’s getoond.

Hoe divers wilt u het hebben?!

Laat u verrassen door zijn manier van kijken naar tuin en natuur!

Hans heeft een eigen tuinontwerpbureau en is daarnaast tuinfotograaf.