Lezing 6 September door Evert Ruiter: Vlinders en libellen

Uitnodiging Ledenavond 6 september 20.00 uur.

Lokatie: P. de Hooghflat, zaal op de 1e verdieping. Graag de hoofdingang gebruiken. De Hooghlaan 2  3723 GS Bilthoven.  Parkeren op het terrein alleen op plekken zonder nummer(bord) en verder langs de De Hooghlaan. Toegang voor leden gratis, niet-leden betalen € 5,00 incl. koffie/thee.

Vliegende juwelen, door Evert Ruiter

Libellen en dagvlinders zijn prachtige en kleurrijke insecten. Ze vallen op vanwege grootte, vorm en kleur. Het is haast onmogelijk ze te missen in je tuin of tijdens een wandeling. Lastiger wordt het om ze op naam te brengen. Alhoewel, de meeste mensen kennen de citroenvlinder en dagpauwoog. Maar wie kent de hoogveenglanslibel of de zilveren maan? In deze lezing neemt ecoloog en fotograaf Evert Ruiter uit Zwolle u mee in de wondere wereld van deze vliegende juwelen.