13 december Kerstdemonstratie door Sonja Paauw

Ledenavond  met Kerstdemonstratie Dinsdag 13 december: lokatie: P. de Hooghflat, zaal op de 1e verdieping. Graag de hoofdingang gebruiken. De Hooghlaan 2  3723 GS Bilthoven.  Parkeren op het terrein alleen op plekken zonder nummer(bord) en verder langs de De Hooghlaan. Toegang voor leden gratis, niet-leden betalen € 5,00 incl. koffie/thee.

Aanvang: 20.00 uur.

Sonja Paauw heeft toegezegd ook dit jaar de kerstdemonstratie te willen verzorgen op de ledenavond dinsdag 13 december om 20.00 in de P. de Hooghzaal. Noteer de datum in uw agenda want hij ontbreekt in het Infoblad van september-oktober-november en ons volgende Infoblad komt pas na deze datum!

Eind 2020 moest het noodgedwongen bij haar thuis in de tuin worden opgenomen, in 2021 kon het niet doorgaan in verband met corona. Nu hopen we erop dat het deze keer weer gewoon in de zaal tijdens de ledenavond van 13 december kan plaatsvinden.