19.30 Algemene Ledenvergadering

Voorafgaand aan de ledenavond zal de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van onze afdeling plaatsvinden van 19.30-20.00 uur

De ALV is uitsluitend toegankelijk voor leden.

Aansluitend 20.15 Lezing Margareth Hop: Klimplanten

Uitnodiging ledenavond Dinsdag 7 juni 2022 de lezing begint om 20.15 uur en is ook toegankelijk voor niet-leden

Gratis toegang voor leden, niet-leden betalen € 5,00 incl. koffie/thee.  Parkeren op het terrein alleen op plekken zonder nummer(bord) en verder langs de De Hooghlaan.

Klimplanten, sierlijk en functioneel” door Margareth Hop

Klimplanten vormen een veelzijdig type beplanting voor tuinen. Ze verfraaien pergola’s en camoufleren lelijke plekken, maar ze bieden ons ook schaduw en isoleren de gevel tegen zomerhitte. Beplantingsexpert Margareth Hop laat aan de hand van foto’s een groot aantal soorten klimplanten zien, zowel bekende als zeldzame. Ze vertelt over wat klimmers nog meer voor nuttigs kunnen doen voor ons en voor de biodiversiteit. Ze gaat vooral in op hoe je de beste klimplant kiest voor de tuin, afhankelijk van het uiterlijk, de beschikbare ruimte en de klimsteun.