Online Kerstedemonstratie

Geachte leden,

Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus Covid-19 is een kerstdemonstratie, zoals we de laatste jaren gewend waren in de zaal van de Koperwiek, dit jaar niet mogelijk.

Het bestuur heeft daarom besloten de kerstdemonstratie op film te zetten en deze film tijdens een Online kerstdemonstratie uit te zenden. Onze leden kunnen de bijeenkomst vanuit hun stoel thuis bijwonen. Op deze manier hebben we toch geprobeerd er een soort van 'samenzijn' van te maken, ook al moest u er dit jaar helaas uw eigen wijn bij schenken.

Sonja Paauw ontving ons op zaterdag 21 november in haar eigen tuin en heeft daar aan de hand van twee kerststukken de diverse technieken laten zien voor het maken kerstarrangementen.

Simone Bontan heeft de demonstratie gefilmd en Jean-Jacques Schreuder heeft de Online bijeenkomst via Jitsi technisch begeleid.

Net als voorgaande jaren hebben we ook dit jaar de gemaakte stukken verloot onder de leden. Iedereen, die zich vóór 21 november had aangemeld voor de Online bijeenkomst of alleen de verloting maakte kans op het winnen van een kerststuk. We hebben het trekken van de loten ook opgenomen en de de winnaars ontvingen de stukken vlak na de opname al. De winnende loten zijn op 21 november getrokken door Sonja en de winnaars zijn: Gerda&Henri (kerstkandelaar) en Lita&Henny (kerstboom). De kerststukken werden al bij hen thuis afgeleverd en ze waren er reuze blij mee!

Bijgaand ziet u alvast de eerste foto's van de kerstdemonstratie.  De gehele film vindt u op youtubeKLIK HIER

Wilt u graag nalezen welke soorten groen / decoratie Sonja gebruikte, KLIK HIER