Online Kerstedemonstratie

Geachte leden,

Vanwege de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus Covid-19 is een kerstdemonstratie, zoals we de laatste jaren gewend waren in de zaal van de Koperwiek, niet mogelijk.

Het bestuur is druk doende een Online kerstdemonstratie te organiseren, die onze leden vanuit hun stoel thuis kunnen bekijken. Op deze manier willen we toch proberen er een soort van 'samenzijn' van te maken, ook al zult u er dit jaar helaas uw eigen wijn bij moeten schenken.

Sonja Paauw ontvangt ons op zaterdag 21 november in haar eigen tuin en zal daar aan de hand van twee kerststukken de diverse technieken laten zien voor het maken kerstarrangementen.

Simone Bontan (dochter van .. ) filmt de demonstratie. De opnames hebben 21 november plaats gevonden, maar we zenden het pas uit op dinsdag 15 december vanaf 19.45 via een Online bijeenkomst. Iedereen, die zich hiervoor aanmeldt ontvangt een gebruiksaanwijzing/ toelichting mét een link van de secretaris. Aanmelden voor Online kerstdemonstratie : KLIK HIER

Net als voorgaande jaren wilden we ook dit jaar de gemaakte stukken verloten onder de leden. Iedereen, die zich vóór 21 november had aangemeld voor de Online bijeenkomst of alleen de verloting maakte kans op het winnen van een kerststuk. We hebben het trekken van de loten ook opgenomen, maar de de winnaars ontvingen de stukken vlak na de opname al.

De winnende loten zijn op 21 november getrokken door Sonja en de winnaars zijn: Gerda&Henri (kerstkandelaar) en Lita&Henny (kerstboom). De kerststukken werden al bij hen thuis afgeleverd en ze waren er reuze blij mee!

Bijgaand ziet u alvast de eerste foto's van de kerstdemonstratie.