Plantjesmarkt 24 april 2021

Plantjesmarkt 2021: wij zijn druk bezig hem dit jaar coronaproof door te laten gaan!

24 april 10.00- tot 13.00, mogelijk met nog uitloop naar 14.00 omdat we maar een beperkt aantal bezoekers mogen toelaten tot de markt

Locatie: in de buitenlucht rondom  VvSO-WVT, Talinglaan 10 Bilthoven

Op zaterdag 24 april zal - als het met alle coronamaatregelen kan en mag - Groei&Bloei afd. De Bilt Bilthoven e.o. in het gebouw van en in samenwerking met VvSO-WVT weer de jaarlijkse planten- en stekjesmarkt houden. Momenteel (4 april) gaan wij er van uit dat het niet binnen kan plaatsvinden. Samen met WVT plannen we de plantjesmarkt rondom het gebouw van WVT met een aangegeven verplichte looproute door de voor- en achtertuin van WVT. Laten we hopen dat het snel warmer weer wordt en het die dag niet regent..

Natuurlijk zullen we weer heel veel prachtige eenjarigen aanbieden, opgekweekt door de leerlingen van het Seystercollege, school voor praktijkonderwijs in Zeist. En uiteraard is er ook de verkoop door G&B-leden van planten, die door henzelf zijn opgekweekt uit zaad of gestekt. Inmiddels hebben zich al zoveel leden gemeld dat we feitelijk 'vol' zijn.

Vooruit bestellen én Betalen van plantjes Seystercollege

Zowel voor onze bezoekers als voor onszelf willen we dit jaar als een extra corona-maatregel de mogelijkheid bieden om van tevoren plantjes te bestellen middels een bestelformulier. Hieronder vindt u alle te bestellen plantjes met kleurenfoto’s van de plantjes, informatie over soort/kleur en de prijzen. Na ontvangst van het bestelformulier sturen we u een betaalverzoek (‘tikkie’) zodat u op 24 april uitsluitend nog de bestelling hoeft op te halen tussen 9.15 en 9.45 uur bij WVT Talinglaan 10 in Bilthoven.

Wij hopen dat HEEL VEEL bezoekers van de plantjesmarkt hier gebruik van zullen maken. Het maakt het mogelijk om de plantjes aan de man/vrouw te brengen met een minimum aan ‘contact’. Daarom ook ons dringende verzoek de bestelling van tevoren en op tijd te voldoen.

Het bestelformulier volgt zsm

Aanbod plantjes, opgekweekt door leerlingen Seystercollege Zeist

Begonia  Nonstop  Wit    Prijs:  per stuk € 0,90   per 6 stuks € 5,00

Begonia Nonstop Rood: per stuk € 0,90   per 6 stuks € 5,00

Begonia Semperflorens  WIT, de kleinbloemige, bloeit eindelijk, zelfs op het noorden!

Prijs: Per stuk € 0,90   per 6 stuks € 5,00

Begonia Semperflorens  ROSE, de kleinbloemige, bloeit eindelijk, zelfs op het noorden!

Prijs: Per stuk € 0,90   per 6 stuks € 5,00

Calibrochoa Parviflora , lavendel

Impatiens Wallerina, een dubbelbloemig rose kleurig Vlijtig Liesje

Petunia Grandiflora Pacta Parade WIT