Plantjesmarkt 2022 op zaterdag 16 april

Plantjesmarkt

Zaterdag 16 april 10.00-13.00 VvSO-WVT

Talinglaan 10, Bilthoven

Eenjarigen, vaste plantjes, groenteplantjes, kruidenplantjes

en leuke tuinartikelen

Na twee coronajaren zonder houdt Groei&Bloei afdeling De Bilt Bilthoven e.o. samen met VvSO- WVT dit voorjaar weer onze traditionele Plantjesmarkt. Op deze markt verkopen we eenjarigen, opgekweekt door leerlingen van het Seystercollege uit Zeist. De plantjes  worden met veel zorg, biologisch en zonder hulpmiddelen opgekweekt. Dat geeft krachtiger en gezondere plantjes, die verderop in het seizoen een uitbundige bloei laten zien.

Naast deze eenjarigen bieden leden van onze afdeling een grote variƫteit aan van door hen zelf, uit zaad of door delen, opgekweekte planten, die u voor een klein prijsje van hen kunt kopen.

Andere standhouders op deze markt zijn:

Agnes Kruiden met kruiden en kruidplantjes

Marja Kalisvaart met diverse producten en zelfgemaakte jam

PromotiestandGroei&Bloei met een prachtig welkomstgeschenk voor nieuwe leden

Promotiestand Duurzaamheid en klimaatadaptatie De Bilt  met veel informatie over Steenbreek, biodiversiteit en waterbeheer vertegenwoordigd door ons waterschap HDSR (Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden)

Een Watertafel om het belang van waterbeheer aanschouwelijk te maken