Titel van de pagina

foto's
home

Welkom bij Groei & Bloei de Bilt, Bilthoven e.o.

Welkom op de website van Groei & Bloei de Bilt, Bilthoven e.o. Onze afdeling telt ongeveer 250 leden.  Voor deze leden organiseren we diverse activiteiten. Zoals maandelijks een interessante lezing, een keer per jaar een plantenmarkt waarbij u niet alleen kunt kopen maar ook stekjes en planten kunt verkopen, diverse excursies naar de mooiste tuinen. jaarlijks een buitenlandreis waaraan u deel kunt nemen. Ook kunt u tijdens de "Open Tuinen" een kijkje nemen in de tuin van andere leden of uw eigen tuin openstellen. Daarnaast organiseren we diverse cursussen waaronder in voor- en najaar een bloemschikcursus.U wordt door het maandblad, dat 9 keer per jaar verschijnt, op de hoogte gehouden van de activiteiten.

 

 

 

DINSDAG 15 DECEMBER 2015

Aanvang 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur

De Koperwiek, Koperwieklaan 3 Bilthoven

(Graag de zij-ingang gebruiken)

Entree voor leden gratis, niet-leden betalen â‚¬ 5,-

Margriet WinterFair

Ook dit jaar krijgen wij als Groei & Bloei weer de gelegenheid om deel te nemen aan de Margriet Winter Fair in de Jaarbeurs in Utrecht. Wij gaan samen met Romeo Sommers (bekend van SBS6) het Groenplein bemannen. Naast het geven van verschillende demonstraties gaan we natuurlijk ook proberen weer nieuwe leden voor onze vereniging te werven. 

Wilt u hier aan meedoen neem dan contact op met Sylvia Bontan (tel. 0346-282298 of joostsylvia(at)tele2.nl). Zij coordineert de deelname aan de Winter Fair voor onze afdeling. 

 

 

meer

Deze maand in Groei & Bloei

14
Nov
over bomen en parkieten
08
Nov
Bladgoud…