Titel van de pagina

foto's

Welkom bij Groei & Bloei de Bilt, Bilthoven e.o.

Onze afdeling telt ongeveer 250 leden.  Voor deze leden organiseren we diverse activiteiten. Zoals maandelijks een interessante lezing, een keer per jaar een plantenmarkt waarbij u niet alleen kunt kopen maar ook stekjes en planten kunt verkopen, diverse excursies naar de mooiste tuinen. jaarlijks een buitenlandreis waaraan u deel kunt nemen. Ook kunt u tijdens de "Open Tuinen" een kijkje nemen in de tuin van andere leden of uw eigen tuin openstellen. Daarnaast organiseren we diverse cursussen waaronder in voor- en najaar een bloemschikcursus.U wordt door het maandblad, dat 9 keer per jaar verschijnt, op de hoogte gehouden van de activiteiten.

De reis gaat door op 16, 17 en 18 juni, dus schrijf deze data in uw agenda!

Aanvankelijk bestond de vrees dat de voorjaarscursus bloemschikken niet door kon gaan vanwege onvoldoende aanmeldingen. Uiteindelijk is het gelukt om toch een doorstart te maken met de resterende 6 cursisten en nog 6 nieuwe aanmeldingen! Dat geeft het bestuur goede hoop dat ook in de toekomst deze bloemschikcursussen voortgezet kunnen worden.

Open tuinen.

Wilt u alvast nadenken of u dit jaar uw tuin open wilt stellen?

Open tuinen commissie: Elly Boxem en Anja Couwenbergh

Voor info: Elly, tel nr. 030- 22.88.927  / Anja 030- 2.430.440

Enkele afdelingen van het rayon Utrecht van Groei en Bloei, de grootste groenvereniging van Nederland, en de Botanische Tuinen Utrecht bundelen hun krachten met één spetterend, gezamenlijk voorjaarsweekend. Het eerste weekend dat de Tuinen weer open zijn staat in het teken van tuinieren met exoten. Een uitgebreide, overdekte markt in de Kassen met o.a. zaden, bollen en planten én een mooi programma met workshops en lezingen, vormen 5 en 6 maart een fantastische start voor een nieuw tuinseizoen!

Deze maand in Groei & Bloei

Stormachtige bloei