foto's

Welkom bij Groei & Bloei de Bilt, Bilthoven e.o.

Onze afdeling telt ongeveer 250 leden.  Voor deze leden organiseren we diverse activiteiten. Zoals maandelijks een interessante lezing, een keer per jaar een plantenmarkt waarbij u niet alleen kunt kopen maar ook stekjes en planten kunt verkopen, diverse excursies naar de mooiste tuinen en jaarlijks een meerdaagse buitenlandreis waaraan u deel kunt nemen. Ook kunt u tijdens de "Open Tuinen" een kijkje nemen in de tuin van andere leden of uw eigen tuin openstellen. Daarnaast organiseren we diverse cursussen en workshops waaronder in voor- en najaar een bloemschikcursus. U wordt door het maandblad, dat 9 keer per jaar verschijnt, op de hoogte gehouden van de activiteiten.

Kerstworkshop

Beste bloemenfans,

De eerste workshop van het nieuwe seizoen is een feit en het moet gezegd:  één voor één pareltjes van bloemkransen!

Ondertussen is het voorbeeldstuk voor de Kerstworkshop gemaakt.

Deze workshop vindt plaats op donderdagavond  8 december 2016, lokatie Cultureel en vergadercentrum H.F. Witte te De Bilt, eveneens onder leiding van Patricia Vervat.

Geen alledaags stuk maar een guirlande, die de show steelt op tafel of schoorsteenmantel, een pronkstuk in de kamer.

Wie interesse heeft om hieraan deel te nemen kan zich inschrijven :

e-mail: carlareijnhout@hotmail.com of gelieve te bellen na 20.00 uur naar 06-44628764.

U dient zich op te geven voor 16 november. De les- en materiaalkosten bedragen 30 euro. Het bestuur heeft besloten G&B-leden 5 euro korting te geven en de zaalhuur niet door te berekenen.

G&B-leden betalen dus € 25,00 en niet-leden € 30,00. Het bedrag kunt u overmaken op:

NL33INGB0000437866 ten name van KMPT afd. De Bilt/Bilthoven e.o.

U dient zich op te geven vóór 16 november.

Uw inschrijving is pas definitief na ontvangst van het cursusbedrag door de penningmeester. De workshop gaat door bij minimaal 6 personen. Informeer eerst of er nog plaats is.

Na opgave betalen vóór 23 november.

Wanneer: donderdagavond 8 december om 19.30 uur

Waar: Cultureel & Vergader Centrum H.F. Witte,   Henri Dunantplein 4, 3731 De Bilt

Mocht u onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, geeft u dit dan door, dan kunt u of het materiaal de volgende dag ophalen of de guirlande wordt als u dat wilt voor u gemaakt.

De foto's zijn een impressie, er is momenteel nog geen kerstgroen om in het stuk verwerken.

Het is raadzaam dat u een snoeischaar, een scherp mesje meeneemt om het materiaal te verwerken.

Tevens is het handig dat u een krat of dienblad meebrengt om uw werkstuk te kunnen vervoeren.

Lieve bloemengroeten,

Carla

Kerstavond 13 december

Kerstavond 13 december

Het lijkt inmiddels een traditie te worden, dat wij op onze kerstavond een bloemist(e) uitnodigen om een demonstratie te geven. Dit jaar zal de avond geleid worden door Sonja Paauw, u zult haar ongetwijfeld kennen omdat zij bij de firma Groen in Bilthoven werkt. Sonja zal voor de pauze drie kerststukken maken, die verloot zullen worden! Naast de kerststukken worden nog  andere handige (tuin)spulletjes verloot.

Na de pauze zullen wij gezellig samen zijn onder het genot van een hapje en een drankje en blikken wij terug op het afgelopen (tuin)seizoen door middel van een fotopresentatie met o.a. de meerdaagse buitenlandse tuinenreis en de (dag)excursies met daarnaast foto’s van de tuinen die mee hebben gedaan aan de open tuinendag. Kortom, er valt op deze Groei&Bloei kerstavond 2016 veel te genieten en na te beleven.

Ik hoop dat u net zo positief bent als wij, uw bestuur, over de invulling van de kerstavond en wij nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn en te genieten van de demonstratie, de foto’s  en elkaars gezelschap.

Aanvang: 20.00 uur. Zaal open: 19.30 uur. Zij-ingang Koperwiek

Aanmelden is niet noodzakelijk.

Entree Groei & Bloei leden gratis, niet leden € 5,00.

Loten: € 1,00 per stuk en 6 loten € 5,00.

Deze maand in Groei & Bloei

Blik op de Tuin –  week 48/2016
En dan is koning winter er opeens