Titel van de pagina

foto's

Welkom bij Groei & Bloei de Bilt, Bilthoven e.o.

Onze afdeling telt ongeveer 250 leden.  Voor deze leden organiseren we diverse activiteiten. Zoals maandelijks een interessante lezing, een keer per jaar een plantenmarkt waarbij u niet alleen kunt kopen maar ook stekjes en planten kunt verkopen, diverse excursies naar de mooiste tuinen. jaarlijks een buitenlandreis waaraan u deel kunt nemen. Ook kunt u tijdens de "Open Tuinen" een kijkje nemen in de tuin van andere leden of uw eigen tuin openstellen. Daarnaast organiseren we diverse cursussen waaronder in voor- en najaar een bloemschikcursus.U wordt door het maandblad, dat 9 keer per jaar verschijnt, op de hoogte gehouden van de activiteiten.

De open tuinen commissie is blij dat ook dit jaar weer een aantal leden van onze afdeling bereid zijn hun tuin open te stellen. Mogelijk komen er nog tuinen bij. Daar het volgende info blaadje pas in augustus verschijnt kunt u de informatie daarover op onze website www.bilt.groei.nl vinden. Veel kijkplezier en gezelligheid toegewenst.

Elly Boxsen en Anja Couwenbergh

Deze maand in Groei & Bloei