Titel van de pagina

foto's

Lezing: Geneeskrachtige planten: geschiedenis en toepassing, door Ab Vreeman

Uitnodiging ledenavond oktober van Groei en Bloei afdeling De Bilt, Bilthoven e.o.

Dinsdag 4 oktober 2016, 20:00 uur, De Koperwiek, Koperwieklaan 3, Bilthoven

(graag de zijingang gebruiken)

Entree voor leden gratis, niet leden betalen 5 euro  inclusief koffie of thee.

De foto toont de geneeskrachtige plant: Leonurus Cardiaca = Hartgespan

Welkom bij Groei & Bloei de Bilt, Bilthoven e.o.

Onze afdeling telt ongeveer 250 leden.  Voor deze leden organiseren we diverse activiteiten. Zoals maandelijks een interessante lezing, een keer per jaar een plantenmarkt waarbij u niet alleen kunt kopen maar ook stekjes en planten kunt verkopen, diverse excursies naar de mooiste tuinen. jaarlijks een buitenlandreis waaraan u deel kunt nemen. Ook kunt u tijdens de "Open Tuinen" een kijkje nemen in de tuin van andere leden of uw eigen tuin openstellen. Daarnaast organiseren we diverse cursussen waaronder in voor- en najaar een bloemschikcursus.U wordt door het maandblad, dat 9 keer per jaar verschijnt, op de hoogte gehouden van de activiteiten.

Wij starten met een HERFSTworkshop op 11 oktober en maken een herfstkrans met een doorsnede van 40 centimeter.

Voor de benodigde materialen wordt gezorgd.

Plaats: In de Spoorzaal van WVT aan de Talinglaan 10, De Bilt

Prijs: € 35,00

U dient zich op te geven voor 1 oktober a.s.. Het bedrag  35,00 kunt u overmaken op: NL33INGB0000437866 ten name van KMPT afd. De Bilt Bilthoven e.o.

U inschrijving is pas definitief na ontvangst van het cursusbedrag door de penningmeester.

De workshop gaat door bij minimaal 6 personen. Informeer eerst of er nog plaats is. Na opgave betalen voor  1 oktober.

Aanmelden liefst zo spoedig mogelijk.

Wanneer u aanvullende informatie wenst, kunt u contact opnemen met Carla Reijnhout.

E: carlareijnhout(at)hotmail.com of T: 06-44628764 gelieve na 20.00 uur te bellen

Deze maand in Groei & Bloei

Stuifblog